Zobel - Historien om et dansk dynasti

Denne bog om Zobel-familien kommer rundt både om det kulørte, det private og det forretningsmæssige og er en læseværdig, men også meget lidt kritisk erhvervshistorie om forsikringsdirektør Peter Zobel og generationerne før og efter ham.


30. november 2014

Jyllands-Posten

Let læselig og fascinerende erhvervsbiografi. 

Bogen har bred appel til både erhvervs- og biografilæsere ... Det er en velskrevet og sober bog, af og til måske lidt for pæn og loyal overfor emnet, men vi får stadig serveret et par gedigne overraskelser.


20. november 2014

Lektør-udtalelse

Zobel - Historien om et dansk dynasti


ZOBEL er navnet på et af landets mest omtalte familiedynastier, som er kendt fra både det seriøse erhvervsliv og de kulørte blade.


Dette er beretningen om Peter Zobel og om generationerne før og efter ham. Om kaptajnen på Codan-broen, hvis livskurs var udstukket længe inden, han tog sit første spæde skridt.


Det er en rejseberetning fra et langt liv drevet af ansvarsfølelse, dedikation, vilje og arbejdsomhed, og hvor kaptajnen – trods en brændende eventyrlyst, personlige tragedier og en række udfordrende (medie)storme langs ruten – aldrig afveg den udstukne kurs. ZOBEL er den bevægende, til tider dramatiske og ofte tankevækkende historie om Peter Zobel før, under og efter Codan – og ikke mindst om familien alle ved, hvem er, men som kun meget få kender.


Udgivet 19. maj 2014, Lindhardt & Ringhof