Hans mod er imponerende

"Forfatteren Michael Teschl fortjener knus og stjerner for at hav gjort et enormt arbejde med sin research.

Skulle bogen efterlade tvivl om Pedal-Oves skyld, ja, så er der ingen rest af tvivl om DRs.

Forfatteren dokumenterer overbevisende, at sagen aldrig var blevet genoptaget, hvis det ikke havde været for DRs manipulerende udsendelser, der ikke kun fik Pedal-Ove frikendt, men fik ødelagt to andre menneskers liv.

Og konfrontationen med DRs vidne, der gjorde frifindelsen mulig, er mageløs, pinlig og ubærlig

".

Simon Andersen

Berlingske

Justitsmord eller bare mord?

»Mysteriet om Pedal-Ove« er ekstremt troværdig i al sin gennemarbejdethed, og Michael Teschl giver Inspector Barnaby baghjul i rollen som opklarende kraft. Dét, der dengang gik over i historien som danmarkshistoriens største justitsmord, viser sig at have flere huller end en gennemsnitlig danbo-ost. Da Michael Teschl ruller sit research-arsenal ud, bliver det grimt. Ikke mindst for Pedal-Ove, der efter dokumentarens andet afsnit med febrilske øjne skuer ud over en fremtid, hvor han er alt andet end »totalt renset«.

Birgitte Borup

Berlingske

TV-journalistik af den hårdkogte slags

“Som journalistik skarpt skåret og hårdt eksekveret. Man sad ikke ligefrem tilbage med nogen tvivl om, at der var ugler i mosen. Ikke i noget omfang. Som fjernsyn svært underholdende på en tæt og tilfredsstillende måde. Og ikke desto mindre sad man tilbage med en følelse af at have overværet en standret. Men på den anden side var reglerne overholdt.”

Henrik Palle, TV-redaktør

Politiken

Et stykke top-journalistik med masser af spændingskurver

“Dyrekilde og Teschl har skrevet en formidabel erhvervsbiografi, med vægt på erhverv”

Esben Ørberg

Journalisten