Dokumentarer

BLEV VORES DATTER MYRDET?


Ny TV2-dokumentarserie i tre dele med premiere mandag d. 2. oktober 2023 på TV 2 PLAY og på TV 2 kl. 20.50.


28-årige Henriette bliver fundet død efter en bytur i Grenå. Politiet konkluderer efter få timer, at Henriette har begået selvmord. Men familie og venner tror ikke på det. Nu undersøger TV 2 Dokumentar i tre programmer sagens mystiske omstændigheder. Begik Henriette selvmord, eller blev hun myrdet?

SAXO BANK BAG FACADEN


Ny TV2-dokumentarserie i to dele med premiere søndag d. 26. februar 2023 kl. 20.50.


Saxo Bank er et af de største erhvervseventyr i Danmark. De to stiftere af banken, Lars Seier Christensen og Kim Fournais, har tjent milliarder på den succesfulde bank. Men hvor er pengene kommet fra? TV 2 Dokumentar undersøger, hvad der er sket i Saxo Bank, og hvordan banken har tjent sine penge.DRABET I SKOVEN


Ny TV2-dokumentarserie i fire dele med premiere tirsdag d. 23. februar 2021 kl. 20.50.


Den 3. marts 2012 finder familien den 22-årige Anders Mark Hansen dræbt i Fællesskoven på Stevns. Fængselsbetjenten Thorsten Thomsen bliver dømt for drabet. Et drab, han nægter at have begået. Har politiet fået dømt den forkerte mand? TV 2 undersøger sagen. En sag, hvor flere oplysninger nu rejser alvorlige spørgsmål til politiets håndtering af efterforskningen.
MYSTERIET OM PEDAL-OVE


TV2-dokumentarserie i tre dele. Premiere torsdag d. 14. november 2019 kl. 20.00.


TV 2 sætter fokus på den historiske drabssag om Pedal-Ove. Den 12. december 1981 forsvinder den 30-årige Brita Hansen sporløst i Frederikshavn. Syv måneder senere bliver hendes lig fundet i havnen. Hun er blevet kværket. Året efter bliver Pedal-Ove dømt for drabet.Sagen er en af de mest omdiskuterede drabssager i nyere danmarkshistorie. Den er også et stykke pressehistorie, hvor journalister afslører et justitsmord.


DF OG DE SKJULTE BILAG


DR2-dokumentar. Premiere 15. juni 2017 kl. 21.00.


DR2 er kommet i besiddelse af en række interne dokumenter fra Dansk Folkeparti, som indikerer, at der i flere år har været uregelmæssigheder i omgangen med blyantspengene. Holdet bag DR2-dokumentaren har undersøgt, hvordan der bliver redegjort for brugen af EU-pengene hos DF's parlamentarikere, henholdsvis Morten Messerschmidt, Jørn Dohrmann, Rikke Karlsson og Anders P. Vistisen. I flere tilfælde er der sket en sammenblanding af EU-penge og MEP’ernes privatøkonomi.