forfatter, journalist & tilrettelægger

 

"Det er TV-journalistik af den hårdkogte slags. Det er TV som dette der gør licenspengene givet godt ud. Men det er ikke sikkert Dansk Folkeparti er enige."

 

"Det var en omgang tv-journalistik af den hårdkogte slags. Som god volleyball. Med lækre server, fine oplæg og ødelæggende smasher. Det blev bevist hinsides enhver rimelig tvivl, at både Rikke Karlsson og Jørn Dohrmann har sendt såkaldte blyantspenge, som er beløb parlamentarikere får stillet skattefrit til rådighed til kontorhold og den slags, direkte i egne lommer."

 

"Som journalistik skarpt skåret og hårdt eksekveret. Man sad ikke ligefrem tilbage med nogen tvivl om, at der var ugler i mosen. Ikke i noget omfang."

 

"Som fjernsyn svært underholdende på en tæt og tilfredsstillende måde. Og ikke desto mindre sad man tilbage med en følelse af at have overværet en standret. Men på den anden side var reglerne overholdt."

 

Henrik Palle, Tv-redaktør

POLITIKEN 16. juni 2017

Nordjydske Stiftstidende

 

 

”Birgitte Dyrekilde og Michael Teschl fortjener stor ros for på baggrund af et meget stort researchmateriale for første gang at fortælle hele historien om en erhvervsmand, hvis aktiviteter indtil nu har været omgærdet af så meget mystik og mytedannelse. ”Afsløret” lever i sandhed op til sin titel.”

 

________________________

 

Vejle Amts Folkeblad

 

 

”Det er en af den slags historier, hvor man sidder hjemme under læselampen, lægger bogen fra sig, stirrer ud i luften og spørger sig selv: "Hvordan i alverden kan det lade sig gøre?" Dyrekilde og Teschl fortjener et stort kompliment for det researcharbejde der har gjort det muligt at afdække Bonde Nielsens enormt komplicerede virksomhedskonstruktioner og aktiviteter.”

Journalisten.dk

29. februar 2016:

”Dyrekilde & Teschl har skrevet en formidabel erhvervsbiografi, med vægt på erhverv ... et stykke top-journalistik med masser af spændingskurver.”

 

Jyllands-Posten

27. februar 2016:

”Den er spændende, bringer nyt og er stærkt kritisk overfor Jan Bonde Nielsen …” … Dyrekilde og Teschl fortæller et interessant og nervepirrende stykke internationalt erhvervshistorie med vinkel på Jan Bonde Nielsen.”

 

Information

5. marts 2016:

”Hvordan det er gået udredes i den netop udkomne bog ”Afsløret – Jan Bonde Nielsen”, skrevet af det kyndige forfatterteam Birgitte Dyrekilde og Michael Teschl. I sammenligning er langt de fleste kriminalromaner sløv læsning.”

 

Weekendavisen

26. februar 2016:

”Den faldne og genopstandne forretningsmand Jan Bonde Nielsen bliver endelig ”afsløret” i ny biografi…” … Bogen indvier læseren i en entreprenant erhvervsmands anløbne natur og tvivlsomme tricks over for partnere og myndigheder.

 

 

GET IN TOUCH

 

Address: www.michaelteschl.dk

Email: mt@michaelteschl.dk

 

 

© Copyright. All Rights Reserved.